Wie zijn wij?

Artone ontwikkelt stedelijke vastgoedprojecten met een positieve impact in België.

Meester vakmannen van de wijken van morgen

Ons team van vakmensen bedenkt en realiseert ambitieuze stadsprojecten op terreinen die een nieuwe bestemming moeten krijgen. Wij bouwen zinvolle en inspirerende woon- en werkruimten die zijn geïntegreerd in de stad. Onze projecten geven de stedelijke omgeving een meerwaarde en verbeteren de levenskwaliteit van de bewoners en gebruikers. Zodoende geven wij de wijken mee een nieuw uitzicht en blazen ze nieuw leven in. Wij realiseren elk project op maat, van het ontwerp tot de oplevering.

Zodra Artone het licht zag, hielden wij er altijd een gedurfde visie op na: pioniers zijn in de sanering van vervuilde gronden of de renovatie van gebouwen, om de wijken van de stad van morgen met passie vorm te geven. De naam ‘Artone’ weerspiegelt die ambitie. De samensmelting van ‘art’ en ‘one’ duidt op de eerste kunst, namelijk architectuur. Artone belichaamt de kunst om stadswijken op een creatieve manier vorm te geven.

© test

Artone ontwikkelt stedelijke vastgoedprojecten met een positieve impact in België.

Alle bestemmingen samen

Lopende vastgoedprojecten

Afgeronde projecten

Vakmensen

Geïnteresseerd in onze vastgoedprojecten?

Onze verbintenissen

Zinvolle projecten ontwikkelen

Met onze ethische en burgerzin ontwikkelen wij elk project op zo’n manier dat het een positieve impact heeft op de omgeving en de maatschappij. Wij saneren verlaten terreinen in de stad, om de wijken van morgen te hertekenen met een hoogstaande architectuur en een verminderde ecologische voetafdruk. Wij ontwikkelen diverse projecten met een positieve maatschappelijke impact in de wijken om te beantwoorden aan de vastgestelde noden.

De gemeenschap ondersteunen

Wij bevorderen op onze schaal het collectieve welzijn en de wederzijdse hulp. Wij steunen de lokale gemeenschappen op diverse manieren: onze terreinen ter beschikking stellen van verenigingen, steun aan cultuur, sport en kinderen met problemen, sponsoring voor hulporganisaties enz.

Ons doeltreffend organiseren

Ons bestuur steunt op transparante en doeltreffende werkwijzen. Een raad van bestuur bepaalt de grote strategische richtsnoeren, een investeringscomité analyseert de risico’s in de aankoopfase en een directiecomité beheert dagelijks de projecten van de onderneming. Onze externe samenwerkingsverbanden met betrouwbare partners, evenals onze nauwe contacten met de verschillende stakeholders garanderen de coherentie en het succes van onze verwezenlijkingen.

In 2023 werd de familie Lhoist een van onze aandeelhouders. Deze samenwerking versterkt onze Belgische verankering en blaast onze onderneming nieuw leven in. Hierdoor kunnen we ook voortgaan met nieuwe ambitieuze projecten.

Door de samenstelling van ons aandeelhouderschap hebben wij de middelen om onze ambities waar te maken en is Artone een betrouwbare partner die zijn verbintenissen nakomt.

Onze waarden

Volharding

Volharding is een van de pijlers van het succes van Artone. Wij stellen alles in het werk om obstakels te overwinnen en onze doelen te bereiken. Elk vastgesteld probleem is een uitdaging die we aangaan, en elke hindernis is een nieuwe berg die we moeten beklimmen. Wij schuwen geen enkele inspanning en klimmen verder naar de top, in de overtuiging dat elke stap ons dichter bij het doel brengt.

Oplossingsgericht

Artone beschikt over een team van echte ‘Zwitserse zakmessen‘, die zich kunnen aanpassen en vernieuwen om alle uitdagingen aan te kunnen en waar te maken. Wij zetten al onze kwaliteiten en onze energie in om constructieve oplossingen te vinden. Zelfs in de lastigste situaties verkennen wij verschillende wegen en opties. Wij proberen altijd om problemen niet alleen vast te stellen, maar ze ook op te lossen.

Authenticiteit

Ons team is authentiek en solidair. Wij vinden het belangrijk om inzicht te hebben in de behoeften en de problemen van elk van onze gesprekspartners. Wij stimuleren de cultuur van het debat en de constructieve kritiek en contradictie. Wij werken hand in hand naar gemeenschappelijke doelen toe. Elke band die we hebben gesmeed, elk respectvol gesprek is een kans op verbetering.

Flexibiliteit

Flexibilteit is ons kompas in een wereld die voortdurend verandert. Wij wegen zorgvuldig de risico’s en de voordelen van elk scenario om de beste weg te kiezen. Als doorgewinterde zeilers omarmen wij verandering en innovatie als nodig. Deze veerkracht garandeert dat wij kunnen groeien en vooruitgaan in een omgeving die doorlopend verandert. Nieuwsgierig en wilskrachtig als we zijn, willen we enthousiast alle uitdagingen aangaan en alle kansen grijpen die zich voor ons aandienen.

Ons team

Wij zijn een multidisciplinair team van specialisten op diverse gebieden: technisch, financieel, juridisch en nog veel meer. Alle leden van ons team, die bekendstaan om hun creativiteiten vakkennis, dragen bij tot ons gezamenlijke succes.

Meer informatie nodig?